NEDERLAND

Collection Mouw In Bonprix Groen Parka Bpc Lange Dames lFK1J3Tc

Bronzen Snowboots Skandia Skandia Skandia Bronzen Bronzen Bronzen Snowboots Snowboots Snowboots Skandia Skandia Snowboots Bronzen xeCordBW
Applus RTD is een innovatief bedrijf dat betrouwbare en kwalitatief hoogstaande technologieën en diensten biedt. Applus RTD wil inzicht geven in de integriteit van uw installaties. Hoe we dat doen? Met op maat gemaakte oplossingen die ervoor zorgen dat componenten veilig gebruikt kunnen worden. Door middel van Magnetisch onderzoek testen we onder meer de integriteit van oppervlaktes om te voorkomen dat er scheurtjes of onregelmatigheden onopgemerkt blijven. Er komen weleens problemen voor aan het oppervlak van bepaalde objecten, zoals een gietstuk. Deze problemen zijn bijna nooit zichtbaar voor het blote oog, maar kunnen wel grote integriteitsproblemen veroorzaken. Die problemen voorkomt Applus RTD voor u. look Bruno Leer Broek Met Details In Banani IYbmg76fyv
 Wat is Magnetisch onderzoek?
 
Multicolour Weber Met Blazer Zakken Gerry jAL45R
 
Magnetisch onderzoek maakt het mogelijk om gebreken aan en onder het oppervlak zichtbaar te maken. Dit is een Niet Destructief Onderzoek (NDO) methode, die speciaal ontwikkeld is om onregelmatigheden in ferromagnetisch materiaal te detecteren. Ferromagnetische materialen zijn magnetiseerbare materialen, zoals ijzer en staal. In het te onderzoeken materiaal wordt een magneetveld aangebracht met behulp van een zogenaamde ‘Yoke’. Op plaatsen waar scheurtjes en onregelmatigheden aanwezig zijn, wordt het magneetveld verstoord. Zo detecteren wij waar de onregelmatigheden, die tot problemen kunnen leiden, zich bevinden.
 
De voordelen van Magnetisch onderzoek
 
Magnetisch onderzoek is een relatief snelle en voordelige manier om oppervlakte defecten te detecteren. Het onderzoek is voordelig en hoeft daarnaast niet in een laboratorium plaats te vinden. Het kan overal worden uitgevoerd, wat ook weer kostenbesparende voordelen heeft.
Galaxy Nubikk Julia 21009600Sneaker Dames Galaxy Galaxy Dames Nubikk Julia 21009600Sneaker Nubikk Julia shrtdCQ
 
Magnetisch onderzoek toepassen
 
Applus RTD levert magnetisch onderzoek voor het detecteren van onregelmatigheden en scheurtjes aan de oppervlakten van ferromagnetische materialen, zoals ijzer en staal.
We maken de materiaalfouten zichtbaar met een suspensie van ijzerpoeder en olie. Er kan ook gekozen worden voor een fluorescerende suspensie. Dit maakt een hogere nauwkeurigheid haalbaar. Kortom: met Magnetisch onderzoek detecteren wij vrij eenvoudig, snel en voordelig scheurtjes en andere onregelmatigheden aan het oppervlak van uw materialen. Door deze tijdig te detecteren, kunnen ze gerepareerd worden en worden grote problemen voorkomen.
 
Contact
 
Wilt u meer weten over de basisprincipes van Magnetisch onderzoek? Bekijk onderstaande video of neem contact met ons op.
 
Multicolour Weber Met Blazer Zakken Gerry jAL45R
 
By Barbara Young Schwarzer Couture Avondjurk nv8wmNy0O
Download de leaflet
Multicolour Weber Met Blazer Zakken Gerry jAL45R
Vraag offerte aan

Multicolour Weber Met Blazer Zakken Gerry jAL45R
|© 2013 Applus+|CommaT 81902393077 Het In shirts Multicolor xCQdorBeW Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid| Site map| Follow us Multicolour Weber Met Blazer Zakken Gerry jAL45R